100 euro lenen met een minilening

Wilt u 100 euro lenen? Het is misschien geen dagelijkse praktijk, maar het kan een keer voorkomen dat u 100 euro te kort kom en een klein bedrag wilt lenen. De begroting van de afgelopen maand is iets anders uitgepakt dan u had gedacht en nu komt u een klein bedrag te kort. U zou natuurlijk kunnen wachten tot uw salaris weer gestort wordt, maar dat duurt nog twee weken. En zoveel tijd heeft u niet, want u heeft nu geld nodig. Of anders uiterlijk morgen. De beste oplossing is in dit geval om ergens geld te lenen. Lenen kunt u wellicht van een bekende, maar als er niemand is die geld voor u heeft, dan is het aanvragen van een kleine lening een hele goede optie. Bekijk hier alle mogelijkheden voor het lenen van 1000 euro. U kunt ook een ander bedrag lenen van bijvoorbeeld 500 euro of 1500 euro.

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 1500 euro lenen


Persoonlijke lening of Doorlopend krediet


Met een 8 beoordeeld

door klanten


Let op: Met BKR Toetsing

Mini lening snel geregeld

Een lening voor kleine bedragen afsluiten is in principe heel snel geregeld. Al binnen 24 uur kunt u het benodigde bedrag op uw rekening hebben. Bij een kredietaanbieder zoals Ferratum bijvoorbeeld. Zij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van kleine leningen met een kort looptijd. Voordeel van hun manier van werken is dat u snel geld ter beschikking kunt hebben en dat u ook snel weer van uw schuld af zult zijn. De looptijd van een kleine lening varieert tussen de twee en vier weken.

Kleine lening offerte aanvragen

Als u een kleine lening aanvraagt, dan zult u eerst een offerte ontvangen, zodra u daar akkoord op geeft en een kleine storting van een cent vanaf uw rekening op die van Ferratum doet, dan zal men de benodigde honderd euro zo snel mogelijk op uw rekening bij storten. Zolang er geen beperkende factoren zoals nog openstaande andere leningen of betalingsachterstanden op andere leningen zijn, dan kunt u er op rekenen dat u de volgende dag al uw honderd euro ter beschikking heeft.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen! €100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
kredietspotterNu aanvragen! €1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Afbetalen door middel van factuur

Meteen nadat het geld op uw rekening is gestort ontvangt u de bijbehorende factuur. Het gemak van kleine leningen is dat u er niet lang aan vast zit. Men gaat ervan uit dat u het bedrag slechts tijdelijk even niet heeft. En dat u dus in staat zult zijn om de factuur die voor de lening gestuurd is op korte termijn in zijn geheel kunt voldoen. Als uw salaris weer binnen is of als u op een andere manier weer geld genoeg heeft om de lening af te betalen.

Afbetalen in één keer

Voor het geval dat mocht blijken dat u toch niet in staat bent om de factuur te voldoen moet u wel zorgen voor een persoon uit uw omgeving die door middel van ondertekening van een overeenkomst garant wil staan voor de terugbetaling van de lening. Voor het lenen van 100 euro zult u een klein rentepercentage en wat extra kosten moeten betalen. Het totaal terug te betalen bedrag is daarom uiteraard iets meer dan de honderd euro die u nodig heeft. En het bedrag moet in één keer betaald worden, er is geen mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Garantsteller van 100 euro

Zaak dus om iemand te vinden die bereid is om voor u garant te staan. Wanneer u niemand heeft die dat voor u wil doen, dan kan er altijd nog een externe garantsteller geregeld worden voor u. Dat is een instelling die garant zal staan voor de terugbetaling van de 100 euro. Houdt er wel rekening mee dat een externe garantsteller inschakelen nog wat extra kosten met zich meebrengt. Afhankelijk van het te lenen bedrag, maar zelfs bij 100 euro zal dit een behoorlijk percentage van het totaalbedrag vormen.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen! €100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
kredietspotterNu aanvragen! €1500 euro€50.000 euroVast & Variabel