Minilening aanvragen

Minilening aanvragen? U wilt een kleine lening aanvragen. Het aanvragen van een minilening kunt u over het algemeen prima online doen. Zeker bij de aanbieders zoals Santander, Ferratum of Saldodipje kunt u prima terecht op de site. Er wordt duidelijk aangegeven welke keuzes u kunt maken en welke gegevens men van u nodig heeft om de procedure voor de lening op te starten. Wanneer u alle gegevens bij de hand heeft, dan is het aanvragen van een minilening zo gebeurd. Op de sites wordt u via een stappenplan op eenvoudige wijze steeds een stap verder geholpen. En als u iets niet weet of begrijpt, dan is er altijd (eventueel persoonlijke) uitleg voorhanden. Bent u opzoek naar meer informatie? Bekijk dit op deze minilening aanvragen samenvatting.

PLAN - PRICE

Description



Vanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

Description



Vanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

Description



Vanaf 1500 euro lenen


Persoonlijke lening of Doorlopend krediet


Met een 8 beoordeeld

door klanten


Let op: Met BKR Toetsing

Hoe kunt u een minilening aanvragen

Wilt u bijvoorbeeld 100 euro lenen of 1000 euro lenen? Uiteraard wil men uw persoonsgegevens hebben, waarbij een kopie van uw geldige identiteitsbewijs bijgevoegd moet worden. Veelal wordt er ook gevraagd naar reeds lopende leningen en inkomen. Allebei zaken die de kredietvertrekker nodig heeft om de juiste risicoafweging te kunnen maken van het aan u verstrekken van een minilening. Want, ook al gaat het om kleine bedragen, men wil toch graag zekerheid omtrent de terugbetaling ervan. Er zal ook altijd standaard een check van uw BKR registratie gedaan worden. Als u een negatieve registratie heeft, dan hoeft dit niet meteen nadelig te zijn, maar u kunt er wel vragen over verwachten van de kredietverstrekker.

Minilening met BKR registratie

Een registratie bij het BKR hebben heel veel mensen, dat is geen probleem voor het aanvragen van een minilening. Wel als uit de controle blijkt dat u achterstanden in afbetalingen heeft of heeft gehad. Verder wil de kredietverstrekker gegevens hebben over uw inkomen. Dit is weer om de juiste afwegingen te kunnen maken in welk bedrag zij maximaal aan u kunnen en willen uitlenen. Zorg dat u voor uw aanvraag al uw inkomsten en uitgaven op een rijtje heeft, ook voor uw eigen overzicht is dat prettig.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen! €100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
kredietspotterNu aanvragen! €1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Wilt u 1500 euro lenen?

Bij Santander heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een persoonlijke lening. Bij deze vorm van lenen gaat u een lening voor een bepaalde termijn aan, met een afgesproken rentepercentage en afbetalingstermijn. Dit is een goede vorm van lenen wanneer u bijvoorbeeld een auto, een boot of een andere grote aankoop wilt kopen. U weet namelijk precies welk bedrag u nodig heeft en met een persoonlijke lening weet u ook precies hoeveel u af moet betalen en wanneer.

Doorlopend krediet

Op het moment dat u nog niet helemaal precies kunt weten hoeveel geld u nodig gaat hebben, dan is kiezen voor een doorlopend krediet wellicht beter. Bij santander bent u aan het goede adres voor een doorlopend krediet.

Bij deze vorm van lenen gaat u een lening aan voor onbepaalde tijd, zonder dat het uiteindelijk te lenen bedrag en de uiteindelijk te betalen rente vaststaat. Voordeel is dat u over een langere periode geld kunt lenen op het moment dat u het nodig heeft. En dan ook precies zoveel als u nodig heeft. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een verbouwing wilt financieren met een lening.

Offerte en bedenktijd

Nadat u uw gegevens hebt ingevuld en ge-upload kunt u in veel gevallen al meteen zien of u een lening kunt krijgen bij de bewuste kredietverstrekker. Als u de mogelijkheid heeft om bij hen geld te lenen, dan zal men u een offerte toesturen. Dit gaat per e-mail, maar kan ook per post. U krijgt na uw aanvraag voor een minilening altijd de tijd om na te denken over uw aanvraag. Bent u het eens met het aanbod van de kredietverstrekker? Dan stuurt u de offerte retour voor akkoord en zal de lening in werking treden op de afgesproken datum.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen! €100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
kredietspotterNu aanvragen! €1500 euro€50.000 euroVast & Variabel