Minilening

Minilening aanvragen? Een minilening is kleine bedragen lenen voor een korte periode. Denk hierbij aan bedragen van 100 euro, 500 euro, 1000 euro tot wel 1500 euro bijvoorbeeld. Bekende aanbieders van dergelijke leningen zijn Ferratum en Saldodipje. Kortlopende kleine lening waarvan u weet dat u ze zelf kunt terug betalen. Heeft u afgelopen maand onvoorziene uitgaven heeft gehad of juist nog gaat krijgen? U kunt ook bij Santander een persoonlijke lening aanvragen. Hier kunt u vanaf 1500 euro lenen voor een vaste periode met een vast rentepercentage. Bent u opzoek naar meer informatie? Bekijk dit op deze minilening pagina.

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

PLAN - PRICE

DescriptionVanaf 1500 euro lenen


Persoonlijke lening of Doorlopend krediet


Met een 8 beoordeeld

door klanten


Let op: Met BKR Toetsing

Hoeveel kunt u lenen met een minilening?

Met een minilening kunt u kleine bedragen lenen van 100 euro tot 1500 euro. Het kan dus ook een bedrag hiertussen zijn. Bijvoorbeeld 500 euro lenen of 1000 euro lenen. De looptijd, oftewel de periode waarin u de lening terugbetaald moet hebben, hangt af van de hoogte van uw lening. Leent u 100 euro? Dan is het vaak kortlopende lening van 15 dagen. Meer hierover in de volgende paragraaf.

Waneer uw minilening afbetalen?

U kunt uw lening in verschillende periodes terug betalen. Dit is afhankelijk van de hoogte van uw minilening. U kunt kleine geldbedragen lenen van 100 euro met een looptijd van 15 of 30 dagen. Leent u een groter geldbedrag? Dan heeft u vaak de keuze voor 45 of 62 dagen voor een lening van maximaal 1500 euro. Bekijk op de homepage van de minilening aanbieder voor een handige tool om dit te bepalen.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen! €100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
kredietspotterNu aanvragen! €1500 euro€50.000 euroVast & Variabel

Minilening overzichtelijk

Voor het afsluiten van uw minilening krijgt u een factuur opgestuurd. Per post of per e-mail. Meest gangbare manier van werken bij een minilening is om alles online te regelen. Dit bespoedigd uiteraard ook de snelheid waarmee u een bedrag op uw rekening krijgt bijgeschreven. De betaling van de factuur dient u over het algemeen binnen 15 of 30 dagen te doen. Wanneer u kiest voor een termijn van 15 dagen, dan is het rentepercentage vaak net iets gunstiger voor u dan wanneer u voor de iets langere termijn van 30 dagen kiest. Kies de termijn waarbinnen u zeker bent dat u het geleende bedrag in één keer terug kunt betalen.

Minilening kan keer op keer

Zolang u steeds in staat bent om binnen de gestelde termijn uw lening weer af te lossen, dan is een mini lening een ideaal hulpmiddel om u uit tijdelijk ontstane geldproblemen te helpen. Met een mini lening kunt u aankopen doen die u anders niet had kunnen doen en waardoor u misschien wel in de problemen geraakt zou zijn. Meerdere minileningen tegelijkertijd afsluiten is bij dezelfde kredietverstrekker niet mogelijk. Dit is ter bescherming van zowel de kredietverstrekker als uzelf. Maar zodra u de factuur voor de lening voldaan heeft, dan staat het u vrij om weer een andere lening af te sluiten. Een handig systeem om achter de hand te hebben.

Minilening biedt uitkomst

Op zulke momenten biedt een minilening even verlichting. U kunt geld lenen en daarmee de reparatie van uw telefoon of laptop bekostigen. Mocht blijken dat reparatie geen optie meer is, dan kunt u met een mini lening van een paar honderd euro toch ook wel weer een nieuwe telefoon terugkopen. Voor een laptop bent u wellicht iets meer kwijt, maar ook de bedragen die u moet betalen voor een laptop vallen nog onder een kleine lening. Tot een bedrag van
1500 euro kunt u over het algemeen probleemloos een lening afsluiten.

Aankoop telefoon op krediet wordt geregistreerd

Het is misschien geen nieuws meer voor u, maar wanneer u besluit de nieuwe telefoon op krediet te kopen, dan geldt dit ook als minikrediet. De telecomprovider die de telefoon op krediet aan u verkoopt is verplicht om dit te melden bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). In dat opzicht maakt het dus niets meer uit of u de telefoon direct op krediet koopt of dat u een minikrediet afsluit voor de telefoon. Voordeel van een minilening is dat u er ook nog een leuk, passend hoesje voor kunt kopen op de markt in plaats van in de telecomwinkel.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd
FerratumNu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
SaldodipjeNu aanvragen! €100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen
kredietspotterNu aanvragen! €1500 euro€50.000 euroVast & Variabel